Sunday, February 28, 2010

Kau Jolok (Abang Terry) Lalu Ku Patah Hati (Adik Ramsey)

kredit to Mr.G www.ehoza.com

Apa boleh gua cerita tentang game malam tadi? Tak ada pasal M.U memang gua kurang semangat nak cerita. Tetapi, memandangkan ia memberi kesan kepada Manchester United (Kelab Terbaik Donia!), gua terpaksa cerita.

Jadi ayuh kita ke Steambot Bridge dahulu ok.

Chelsea (Pasukan Tak Cukup Kasih Sayang) 2 - Manchester City (Pasukan Makaroni dan Pasta) 4

Faktor kurang kasih sayang adalah punca Chelsea mengalami kekalahan ini. Walaupun sudah berbini, pemain pemain Chelsea tetap tidak mendapat perhatian yang secukupnya. Atas sebab ini mereka perlu mencari kasih sayang di luar sana. Dah macam perangai budak budak shuffle zaman sekarang sahaja. Malam malam buta pergi shuffle depan McD Bangi. Kalau tanya kenapa keluar rumah malam malam buta ni, mereka akan bilang mak bapak mereka tak bagi cukup kasih sayang. Samalah macam pemain pemain Chelsea juga. Terry contohnya, bini tak bagi kepuasan, cari awek orang. Ashley Cole pun sama, bini tak layan 100% pasal ada show malam tadi, pergi hantar gambar porno diri sendiri kat orang lain. Jenis gersang dan sangap tak ingat. Jadi kepada peminat peminat Chelsea, rasa tak nak sokong team lain ke? Pasukan Chelsea ni dah dipenuhi onar onar busuk lu orang tau tak? Bergelumang dengan dosa. Dahlah jenis tikam kawan dari belakang. Mujur Rooney tak macam tu. Petang petang boleh bawa anak jogging keliling Old Trafford.


Terry The Dildo Guy: Yo bro! I'm sorry yo for what happen yo. Your girl is too hot to refuse yo!


Wayne The Loser Bridge: Vavi! Gampunk ko Terry!
Lescott: English yo, english. We in London yo!


Didier The Frog Drogba: Ke nerakalah kita kalau berdosa!!!

Stoke City (Pasukan Kanibal) 1 - Arsenal (Pasukan Kanak Kanak Tak Berdosa) 3

Stoke City, pasukan yang tiba tiba melonjak naik. Bukan main hebat baru baru ni kalahkan team yang padu padu. Terkesima juga gua tengok. Kadang kadang tu ada terlintas dalam fikiran gua nak sokong team ni. Mujur gua ada mimpi Wayne The Rudeboy Rooney sepak punggung gua kalau gua tukar team. Cepat cepat niat tu gua buang jauh jauh. Tapi tak adalah sampai nak pergi Darussyifa' nak buangnya. Cerita pasal Stoke balik, malam tadi memang game paling kejam sekali. Sekali tengok dah macam cerita Canibal Holocaust. Budak budak Arsenal memang macam kanak kanak tak berdosa. Main bola malam tadi macam main pasir. Abang Campbell pun join sekaki main pasir. Tapi, geng geng Stoke macam tak puas hati sebab adik adik Arsenal kacau jajahan mereka. Lalu, seorang kanak kanak Arsenal bernama Adik Ramsey dijadikan mangsa oleh Tok Batin mereka iaitu Abang Besar Shawcross. Kelam kabut kanak kanak Arsenal. Habis histeria. Abang Campbell dah mula tak keruan. Adik Fabregas macam kena sawan vavi. Pak Cik Arsene dah mula rasa bersalah sebab letak Adik Ramsey tengah tengah padang main pasir. Entah apa nak jawab dengan parent Adik Ramsey nanti. Walaupun bermain bola macam main pasir, Arsenal tetap menang dengan bergaya. Pasukan kanibal banyak berdiam diri kerana berkabung di atas kecederaan yang berlaku terhadap Adik Ramsey. Abang Besar Shawcross pula nangis tak henti henti takut Tuhan tak ampunkan dia. Eh, kanibal pun ada Tuhan ke? Bukan geng geng kanibal ni mengamalkan animisme ke?


Adik Ramsey: Abah! Mak! Adik takut masuk spital!!!


Abang Besar Shawcross: Abang minta maaf adik! Abang berdosa pada adik...


Abang Campbell: Orang main pasir je korang nak main kasar kasar!


Adik Fabregas: Untuk kau Adik Ramsey!
Adik Eduardo: Stim...stim...stim...

p/s: Cerita pasal adik adik ni, gua cukup bengang dengan kes budak umur 3 tahun kena tendang sampai mampus tu! Memang gampunk perangai lelaki shiyal tu! Gua harap dalam penjara nanti dia pula kena tendang sampai jadi OKU dengan banduan banduan lain. Bengang doh!

Wednesday, February 10, 2010

Big Four, 1 Ulasan dan 1 Malaysia.

kredit utk Mr.G www.ehoza.com

Malam tadi, kesemua Big Four telah keluar menentang pasukan lawan yang telah siap diundi oleh pihak penganjur. Jadi, apa kata kita lihat sedikit ulasan berkaitan perlawanan yang berlangsung malam tadi.

Manchester United 1 - Aston Villa 1


Nani cuba mengawal fikiran pengadil agar tidak memberikannya kad merah.

M.U, apa cerita malam tadi? Seri saja M.U dapat bagi. Lepas tu, si Nani The Portuguese Shuffler pula kena buang padang. Walaubagaimanapun, menurut maklumat daripada ustaz Astalavista mengatakan walaupun bermain 10 orang, M.U tetap menguasai permainan. Agbonlahor badan dah ketak ketak pun tak boleh juga nak buat gol. Harap pemain yang entah nama macam apa entah jaringkan gol. Walaubagaimanapun, terima kasih kepada James Collins di atas sumbangan anda. Kami sangat sangat menghargainya. Dengar cerita Wayne The Rudeboy Rooney nak buat parti di atas sumbangan besar si James I'm The Own Goal Scorer Collins kat Biriyani Manjung malam ni. Mau join ka?


James Collins: What the hell yo!
Rooney: Cayalah bro! Ini malam kita pergi Biriyani satu kali. Gua open table!

Arsenal 1 - Liverpool 0

Pak Cik Arsene: Macam ni la gua nak!

Arsenal patut berterima kasih kepada brader Abou Diaby di atas tindakan heronya malam tadi. Walaupun sebelum ini gua banyak mendengar penyokong penyokong Arsenal mengutuk si Diaby, lebih lebih lagi tang hidungnya, mereka patut berbanyak banyak terima kasih kepada beliau. Kandungan oksigen dalam badannya yang banyak membolehkan beliau menjaringkan gol kemenangan. Jadi, malam ini Pak Cik Arsene ajak gua makan nasi kerabu kat Pasir Puteh Kelantan. Nak buat kenduri kesyukuran sikit katanya.


Diaby: Seluar gua bro! Elok elok sikit weh!
Fabregas: Lu rilek la sikit! Jangan kalut sangat! Orang nak rai sama lu gak!

Click this bar to view the full image.

Papa Benitez: Kenapa..pa..kau berubah...kenapa..pa..kau berubah!

Everton 2 - Chelsea 1

Click this bar to view the full image.

Louis The Shark Saha: Kau yang bawa ku terbang, kamulah jua...na..na..na..
Tim The Corner Flag Boxer Cahill: Stim bro, stimmm!!!

Gua nak cerita banyak pun tak guna. Chelsea dengan Everton pun tak boleh nak makan. Dah ada Didier The Frog Drogba pun tarak guna juga. Si Louis Saha yang dah pernah cedera bukan bukan dengan selambanya boleh skor dua biji gol. Nganga jugalah si Cech tu. Jadi Brader Moyes, apa macam? Kan gua dah cakap nasihat gua malam tadi memang boleh pakai!


Ballack: No..no..no...no woman no cry...

Dan, terimalah akhir kata dari pemimpin ulung negara kita yang tercinta...

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x683.

Datuk Mohd Najib: 1 Mesia lah brader brader!!!

Jangan cakap gua cuba politikkan sukan pula. Kalau ada yang tuduh gua macam tu, gua tak akan segan silu pijak perut lu orang laju laju ok!

Tuesday, February 2, 2010